Новото попълнение на Лудогорец Хендрик Бонман ще застане под рамката и за днешното домакинство срещу Арда, пише Тема спорт. Германецът дебютира в реванша с Динамо Минск от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Той замени Серджио Падт, който се прибра до Нидерландия по лични причини. Бонман обаче се справи блестящо и ще остане първи избор и за мача с кърджалийци.

Очаква се Падт да се завърне за гостуването на Карабах в Баку във вторник. Треньорът на вратарите Здравко Здравков предпочита да залага на опита на нидерландеца. И този път орлите случиха с избора на вратар. Те обаче продължават усилено да търсят нов отбор на Симон Слуга. Той не попада в плановете, но има действащ договор с клуба. Трета опция е Дамян Христов.

На пейката срещу Арда се очаква да седне Тодор Неделев. Той започна сред 11-те срещу Динамо Минск, но разочарова и бе заменен още на полувремето. Старши треньорът Георги Дерменджиев ще се опита да запази свежи състезателите за далеч по-важния сблъсък с Карабах във вторник. Якуб Пьотровски се очаква да се завърне на позицията зад централния нападател. След визитата в Баку зелените няма да имат мач у нас, тъй като визитата на Ботев Пд бе отложена.

Ръководството на орлите пък продължава да води преговори с Арис Солун за продажбата на централния защитник Ноа Сонко Сундберг. Двата клуба имат разминавания по отношение на цената. Възможно е също така до края на трансферния прозорец Лудогорец да привлече още едно ново попълнение, последно за това лято.

Снимка: Lap.bg