Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн е убеден, че Шпорите могат да победят всеки, след като в неделя тимът спечели гостуването си на Манчестър Сити и гледа все по-уверено към първата си титла от 55 години насам. 

„Вярата, която изпитваме всички тук е на най-високото ниво, откакто аз дойдох тук. Все още има още доста мачове, но ние можем да победим всеки и тези три точки ни правят още по-уверени“ заяви Кейн, който вкара гол от дузпа за отбора си. 

„Независимо кой е нашият съперник, ние търсим своите шансове и вярваме, че ще ги имаме. Необходимо е обаче да продължим с тези представяния и ще видим докъде ще стигнем“ добави той. 

„Мисля, че срещу Сити се видя, че можем да се адаптираме и ние притежаваме различни начини на игра. Преди двубоя гледахме мача на Арсенал и Лестър, но всъщност сме концентрирани единствено върху това, което правим ние. Щастливи сме, че успяхме да зарадваме феновете си и тяхното ни щастие ни служи за мотивация“ каза още Кейн, който има 19 гола през сезона, от които 16 във Висшата лига.