Нападателят на Тотнъм Хари Кейн заяви, че победата над Уест Хям с 4:1 вчера, е бил най-добрият двубой на тима през сезона. 

Шпорите продължават с отличното си представяне и са само на 4 точки от първото място в класирането, което прави феновете сериозни оптимисти за място в Топ 4. 

„Мисля, че това бе най-силният ни мач. Започнахме амбицирано и много енергично, след като цяла седмица тренирахме отлично и постигнахме добър резултат” заяви Кейн, който се разписа на два пъти. 

Той вече има 12 гола в 14 лондонски дербита, а след като започна кампанията с едно попадение в първите 13 срещи, след като има 8 в следващите 5. 

„Когато увереността ти е голяма усещаш, че ще вкараш във всеки един мач. В този двубой дори можех да отбележа и още голове. По-важното обаче е, че играем добре и печелим” добави Кейн. 

Тотнъм вече в 12 поредни срещи няма загуба, което е изравнен рекорд в ерата на Висшата лига, като предишната такава серия бе между декември 2012-а и март 2013-а, когато тимът записа 8 успеха и 4 равни. 

Последната по-дълга поредица на отбора пък е отпреди повече от 30 години. Между ноември 1984-а и март 1985-а Шпорите не губят в 14 двубоя от първенството, от които печелят 9.