Нападателят на Тотнъм Хари Кейн смята, че отборът му може да бъде победи Ливърпул в събота, въпреки че гостите ще бъдат вдъхновени от новия си мениджър Юрген Клоп. 

Двубоят е очакван с много голям интерес, а според национала Шпорите разполагат с всичко необходимо, за да успеят да се наложат. 

„Очакваме с нетърпение двубоя с Ливърпул и смятам, че можем да играем добре и да спечелим нови три точки. Досега сме надтичали всеки съперник през сезона и това е добър знак. Ливърпул е с нов мениджър и ще бъде изключително амбициран, но ние ще бъдем готови“ заяви Кейн. 

„Обикновено, когато един тим е с нов мениджър, в първите мачове всеки се опитва да го впечатли и се раздава максимално, но ние очакваме това. Играчите на Ливърпул нямат търпение да започне кариерата на Клоп, но ние сме способни да ги победим“ добави играчът, който смята, че лондончани имат добри шансове за Топ 4. 

„Никой не ни слага в сметките за Топ 4 и това е хубаво. Ние обаче не сме губили мач в първенството от първия кръг и сме стабилни. Направихме някои равенства в мачове, които можехме да спечелим, но като цяло се справяме добре. Тренираме здраво и сме доволни да сме извън центъра на вниманието. Първенството е непредвидимо и това ни дава шансове“ када още Кейн.