„Телематик Интерактив“, компанията, която стои зад добре познатия Palms Bet, празнува своите 10 години успех – и този път празникът е за всички! По този повод ви представяме Празничното Колело на Късмета – там, където няма „ако", няма „може би", няма награда „пробвай пак“. Има само сигурни печалби и безкрайно забавление. Готови ли сте за наградите?

Този октомври е специален – всяко завъртане е печелившо! Да, чухте правилно – бонуси, подаръци и изненади се трупат с всяко завъртане на колелото. Тук не говорим за шанс, а за гаранция! Участието в Празничното Колело на Късмета не е просто възможност да спечелите – това е вашият билет към сигурни подаръци и много усмивки. И най-хубавото? Няма значение дали сте нов клиент или вече част от семейството на Palms Bet – всеки печели!

И тъй като 10 години не се празнуват всеки ден, „Телематик Интерактив“ прави този юбилей незабравим. Ако сте си мислили, че късметът не е на ваша страна, сега е моментът да го промените. Завъртете Колелото, усетете тръпката и си тръгнете с награда, защото този октомври всички печелят! Звучи твърде добре, за да е истина? Убедете се сами – присъединете се към празника и направете своя късмет част от историята на „Телематик Интерактив“!