Нападателят на Спартак Варна Антонио Вутов сподели своето мнение за предстоящия мач на варненци срещу Левски от efbet Лига. Футболистът говори и за своята кариера, както и за това кой клуб остава в неговото сърце.

„На „Герена“ съм израснал и Левски ми е на сърце. Излизаме за победа срещу „сините“, ще играем на предела на възможностите си. Надявам се да съм здрав, да играя и ще давам всичко от себе си.Много бързо приех офертата на Спартак Варна. Томаш ми се обади и каза, че иска да бъда част от отбора. Бързо се разбрах с шефовете. Варна е хубав град и момчетата ме приеха добре. Всичко върви, както трябва“, заяви Вутов пред Диема Спорт.

„През 2012-а година започна всичко. Влязох при 0:0 в двубой на Левски срещу Локомотив София. Тренирах и чаках този момент. В отбора имаше много силни футболисти тогава. Има сантименти, но давам всичко от себе си“, продължи офанзивният футболист.

„Очакванията ни са да се подготвим добре през седмицата и излизаме за победа. Побеждаваме и това е най-важното. Хвърляме се и играем на предела на възможностите ни. Убеден съм, че стадионът ще бъде пълен. Всички сме реалисти, рано е в първенството. Не си правим сметки. Приятно е да видиш, че си в горната част на таблицата. Имаме резултати и го отдавам на колектива и на раздаването по време на мачовете“, добави нападателят на Спартак Варна.

„За мен е лесно, когато комбинирам с Ахмедов, защото той отбелязва. Предпочитам да подавам и да изграждам атаката. Реал Мадрид ми е любимият отбор, а другият пак си е Левски“, завърши Антонио Вутов.