Треньорският щаб на Левски промотира двама таланти в първия тим през тази седмица. Със сините се готвеха 16-годишният нападател Стивън Стоянчов и 18-годишният халф Мартин Пасалидис. Юношите са част от втория отбор на столичани и Станислав Генчев е искал да ги види в тренировъчна обстановка с мъжкия състав, пише „Тема Спорт“.

Таранът е смятан за един от най-талантливите нападатели в академията. Той играе както за дублиращия тим, така и за юношите до 17 години. До момента не се е разписвал за отбора в Югозападната Трета лига, като е взел участие и в 6-те мача от началото на сезона и е неизменен титуляр в последните пет срещи.

Мартин Пасалидис също е основен играч в тима на Йордан Петков и към него се възлагат големи надежди. Треньорският щаб на сините обмисля по-често халфът да тренира с първия отбор и да трупа опит. С тима на Станислав Генчев занимания проведоха и Дейвид Михалев и Кристиян Йовов, които вече имат официални мачове за Левски. Четиримата се очаква да стартират като титуляри в предстоящото домакинство на Славия II в понеделник от 17:00 часа.