Любителите на спортни залози вече поставят своите прогнози на най-голямото футболно събитие в клубния футбол - финалната среща на Шампионската лига. В събота един срещу друг в Истанбул ще се изправят отборите на Манчестър Сити и Интер. 

Всички майстори на футболните прогнози могат да се насладят на супер завишени коефициенти в спортната секция на winbet.bg.

Но какво можем да очакваме от мега дербито между Манчестър Сити и Интер в турския мегаполис? Нека видим:

Манчестър Сити - големият фаворит за трофея

Новият стар шампион във Висшата лига на Англия Манчестър Сити е определян за абсолютен фаворит в сблъсъка с “нерадзурите”. През този сезон отборът на Пеп Гуардиола изглежда по-силен отвсякога, а мачът с Интер е финалната стъпка към мечтания требъл.

Към настоящия момент всичко изглежда перфектно в играта на “гражданите”. Ерлинг Холанд не спира да бележи, а играчи като Кевин Де Бройне, Илкай Гюндоган и Бернардо Силва не само внасят креативност в играта, но и често се включват в атака и намират мрежата на съперника. Идеята на Гуардиола за два опорни халфа в лицето на Родри и Джон Стоунс също даде резултат - в момента Манчестър Сити изглежда солидно в дефанзивен план. 

Интер - могат ли италианците да поднесат изненада?

Очакванията са Интер да играе дефанзивно в събота, отбранявайки се с повече футболисти, търсейки възможност на контраатака и възползвайки се от статичните положения. Отборът на Симоне Индзаги загатна за потенциала си в 1/2-финалите с градския съперник Милан, когато “нерадзурите” не допуснаха нито един гол за 180 минути игра. Това подсказва, че тимът от “Сан Сиро” е в добра форма и е готов да се отбранява срещу атакуващата мощ на Манчестър Сити.

Освен от умението да бележи от статични положения, Интер ще опита да се възползва и от класата на Лаутаро Мартинес в предни позиции. Световният шампион с Аржентина кара най-добрия си сезон с Интер от самото си присъединяване към клуба. До момента нападателят е отбелязал 28 гола във всички турнири - негов личен рекорд с екипа на “нерадзурите”.

Турнир Шампионска лига с награден фонд 100 000 лева

Всички потребители на WINBET имат възможността да се включат за последен път в турнира “Шампионска лига” с награден фонд от 100 000 лева. Всеки, направил своите залози на финала на турнира в събота, в секциите “Спорт” и “На живо”, ще се бори за възможно най-високо място в класирането на турнира. И съответно - за добри награди, осигурени от българския игрален сайт.

Персонален Power Boost за по-високи коефициенти

Финалът на Шампионската лига между Манчестър Сити и Интер е една от срещите, включени в офертата “Персонален Power Boost” на winbet.bg. Предложението е валидно за всички клиенти на игралния сайт, направили залози на стойност поне 50 лева за предходния месец. Те ще могат да се възползват от завишени коефициенти между 5 и 10 процента за срещата между Сити и Интер. За целта всеки трябва да провери менюто “Моите оферти” и да приеме предоставения му бонус.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.