Боксовият коментатор на TalkSport Адам Катъръл заяви, че Антъни Джошуа (28-4, 25 KO) не заслужава да получи реванш от Даниел Дубоа (22-2, 21 KO). "Динамита" смаза от бой Ей Джей и защити пояса си на IBF, а след битката Еди Хърн веднага заговори за втори сблъсък. Но Катъръл вярва, че има бойци, които много повече заслужават да се бият с Дубоа за титлата, отколкото Джошуа.

"Говорим за претендент, който загуби с нокаут и след това изисква незабавен реванш. И това е във време, когато има такъв боец ​​като Джоузеф Паркър, който разби всички на пух и прах. Ако наистина искаме да променим спорта и да изградим някаква меритокрация тук…", заяви ядосаният Катеръл.

Той все пак разбира, че реванш между Дубоа Джошуа е многократно по-изгоден финансово. "Двойна печалба. Първо, можете да го продадете на по-висока цена. Второ, Дубоа облизва устни в очакване, защото вече е победил този противник. Свали го за 5 рунда. Но ако говорим за това кой е спечелил правото за битка с Дубоа, това определено е Паркър. Той победи Жан Жилей, победи Дионтей Уайлдър. И сега е по-силен, отколкото когато беше световен шампион. Мисля, че тази битка трябва се състои. Защо да събираме отново Дубоа и Джошуа в директна битка?".

Снимка: БГНЕС