Юношите на ЦСКА Симеон Чатов (23 г., защитник) и Радослав Живков (25 г., нападател) са се завърнали в клуба и през новия сезон ще играят за дублиращия състав във Втора лига, предава Тема спорт. Те дори записаха неофициален дебют за тима, воден от Владимир Манчев, в контролата с досегашния си клуб Спортист Своге, спечелена с 1:0. Част от отбора е и Александър Бучков, който през миналия сезон беше преотстъпван в Пирин и Литекс.

Контролата на ЦСКА II със Спортист Своге се игра на базата в Панчарево, а единственото попадение за армейците бе дело на Димитър Петров в 69-ата минута. Това бе дебют за Владо Манчев начело на тима. Въпреки многото създадени ситуации, отборът ни трябваше да дочака до средата на втората част, за да открие. Голът дойде след многоходова комбинация. Павел Жабов проби в наказателното поле от лявата страна и намери Антон Толев, който от своя страна подаде към Димитър Петров, а последният не сбърка и с мощен изстрел не остави шансове на вратаря.

В следващата си проверка ЦСКА II ще се изправи срещу Ботев Ихтиман. Мачът ще се играе в събота (29 юни) от 10:30 часа на клубната база в Панчарево.

Снимка: Lap.bg