Бившият нападател и голаджия на ЦСКА Велизар Димитров обяви, че на "Армията" се чувства у дома си. В момента Вили работи за Металург Донецк и е с основна заслуга за организираната вчера контрола между двата отбора.

Димитров заяви още, че все още няма конкректни планове за свой бенефис на този етап и единствените му мисли са насочени в работата му за Металург.

"На "Армията" винаги е било приятно. Атмосферата винаги е като за празник. Тук е моят дом. Въпреки че стадионът не беше толкова пълен, беше страхотно".

"Контролата беше полезна, въпреки че не се игра във високо темпо. Излишно е да правим планове за бенефис. България е моята държава и ще се завърна рано или късно. На този етап работя за Металург", каза Велизар Димитров.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов, който преди повече от 10 години привлече Велизар на "Българска армия", не пропусна да похвали Вили.

"Велизар беше страхотен футболист. Той работеше на голяма скорост, търсеше празните пространства и беше много силен в офанзивен план. Лидер, който всеки треньор иска да притежава", каза Стойчо Младенов.