Треньорът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си след равенството 0:0 срещу ЦСКА в най-интригуващия мач от 10-ия кръг на елита.

„Получи се един оспорван мач. Всички очаквахме може би малко по-атрактивен мач според това, че и двата отбора искат да играят футбол. Мисля, че се познаваме доста добре двамата треньори. Липсваше малко креативност. Като цяло резултатът е справедлив. Нормално е след толкова години да създадем една обстановка, в която всеки да знае какво трябва да прави. Доволен съм от футболистите, които показаха зряла игра. Креативността трябва да я вдигнем. Отдаваме заслуженото на противника.

„Ние сме имали и друг такъв момент. Може би малко Ренан за първи мач като титуляр малко показа нервност. Мисля, че не ни се отрази тази смяна. Има такива моменти“.

„Няма шанс да питам сина си какво става в ЦСКА и да го поставя в такава ситуация. Ако направя това, ще падна в очите му. Синът ми избра отбор, в който може да играе футбол и да се развива. След контузията попадна на място, където може да покаже качествата си.“

„Не е приятно това, което се случва в Спартак, Славия и Локо Пловдив, но не съм човекът, който трябва да вземе отношение.За мен е важно да играят повече българи в отборите, но не можем да се месим в клубните политики. Нашата роля е да намерим хората, които са ни нужни за националния отбор.“