Левски продължава с тренировките по време на паузата за националните отбори. Треньорът Станислав Генчев вчера имаше на разположение 14 полеви играчи и двама вратари, които се готвеха под наставленията на Йордан Господинов.

На едно от помощните игрища на „Герена“ занимание проведоха Цунами, Кристиан Димитров, Патрик-Габриел Галчев, Келиан ван дер Каап, Майкон, Алдаир, Фабио Лима, Евертон, Джавад ел Джемили, Клемент Икенна, Мустафа Сангаре, Хасими Фадига, Патрик Мислович и възстановяващият се от операция Илиян Стефанов. Двамата вратари Матей Маркович и Иван Андонов проведоха тренировка с Йордан Господинов.

Това ще са играчите, на които Станислав Генчев ще разчита за контролата с Ботев Враца, с изключение на Илиян Стефанов. Някои от футболистите ще трябва да спечелят доверието на наставника в предстоящия спаринг. Не е изключено към състава да бъдат прибавени и юноши от дублиращия отбор, но това ще бъде съгласувано с треньора Йордан Петков, тъй като на втория тим предстои гостуване на Пирин Разлог в събота в мач от Югозападната Трета лига.

Снимка: Lap.bg