Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг категорично заяви, че очаква да води отбора и през следващия сезон. 

Кампанията е доста колеблива за Червените дяволи и сериозно се говори, че нидерландецът ще бъде освободен след края на сезона, особено след идването на Сър Джим Ратклиф и промените по върховете на клуба. 

Въпреки това Тен Хаг остава невъзмутим и след като миналата седмица обяви, че изобщо не му пука за слуховете за бъдещето му, сега бе още по-категоричен. 

„Нямам никакви съмнения, че ще остана. Просто съм фокусиран върху работата си, върху процеса и върху целия проект. Наслаждавам се на работата си тук и за мен всичко това е предизвикателство” заяви той пред „Скай Спортс”. 

На този етап се счита, че все още в клуба не са взели категорично решение относно бъдещето на наставника и дори планират лятото и новия сезон с него. Юнайтед изпусна победи срещу Брентфорд и Челси в последните си 2 мача, за да остане на 9 точки от 5-ия Тотнъм. 

„Не винаги постигаме резултатите, които искаме, но съм сигурен, че сме на правилния път и ще стигнем там, където искаме да бъдем” изтъкна Тен Хаг преди дербито срещу Ливърпул утре на „Олд Трафорд”.