Ерик тен Хаг отново поиска търпение призова отборът му да не бъде съден в момента и обеща подобрение след равенството 3:3 срещу Порто снощи. 

Червените дяволи поведоха с 2:0, но бързо допуснаха обрат до 2:3, като останаха с човек по-малко преди Хари Магуайър да ги спаси от загуба в добавеното време. 

„Започнахме много силно мача, вкарахме два гола, но след това бързо загубихме контрола. Все пак това е трудно място за гостуване и съм доволен, че макар и да изостанахме завършихме силно мача и изравнихме, което е добре за духа на отбора“ заяви Тен Хаг. 

„Показахме характер, но в средата на мача не бяхме на ниво и трябва да сме много по-добри в защита. Не ни съдете в момента, а в края на сезона. Това е процес и ние ще се подобрим. Трябва да се развием и да прогресираме като отбор. Ще продължим да работим и да се борим“ отчете нидерландецът, който обясни и странната смяна на Маркъс Рашфорд на почивката, след като нападателят бе вкарал страхотен първи гол и играеше силно. 

„Трябваше да направим ротации. Гарначо не започна, но играе силно през целия сезон. Сега ни предстои съвсем скоро гостуване на Вила, а те ще имат ден повече за възстановяване. Гарначо действа много добре през всички мачове и просто разполагаме с двама силни играчи за тази зона“.