Стеф Къри обърна глезен, но остана в игра и наниза 28 точки за трудната победа на Голдън Стейт над Атланта със 114:109. 

Той пострада още през първата част, когато стъпи върху крака на съотборника си Заза Пачулия, но успя да продължи участието си след известно прекъсване и да помогне за 5-ата поредна победа на Уориърс. 

Треньорът Стив Кър реши в края да го остави извън паркета, но и без него шампионите успяха да задържат успеха, въпреки че в последните секунди разликата бе паднала едва до 2 точки. 

Случилото се обаче няма да попречи на Стеф, който заедно с Клей Томпсън планира да остане в щата Джорджия и да поиграе голф на известното игрище в Огъста, преди двамата да се върнат в Залива. Още в началото той вкара тройка №200 през кампанията, като общо успя в 4 от 9 изстрела от разстояние. 

Кевин Дюрант също вкара 28 точки за победителите, които имаха неочаквани затруднения срещу един от най-слабите отбори в Лигата. Открадната топка и кош от Андре Игуодала в края гарантира, че до сензация няма да се стигне. 

Така Голдън Стейт се подобри до 49-14, но все още има една загуба повече от лидера в Лигата Хюстън в битката за домакинско предимство в плейофите.