Звездата на Тотнъм Хари Кейн заяви, че се чувства добре, въпреки че вече четири мача не е отбелязал гол. „Шпорите“ имаха цели 9 футболисти на Световното първенство, а в събота допуснаха втора поредна загуба – 1:2 на „Уембли“ от Ливърпул.

Носителят на Златната обувка от Мондиала не се разписа и в пауза за националните отбори, а е решен да го стори в гостуването на Интер от Шампионската лига утре.

„Чувствам се добре и във форма. Ако не беше така, мениджърът нямаше да ми гласува доверие. Но хората винаги ще намерят кусури, особено, ако си важен за отбора и ако вкарваш доста голове. Но ние можем да играем по-добре като отбор, казваме си това от началото на сезона.

Имаме силен отбор и мениджърът ни не иска да взима нови играчи, което потвърждава това. Няма умора у нас, но общо взето не боравим добре с топката. Загубата от Уотфорд бе болезнена за нас. Не очаквахме да я допуснем. Но трябва да работим заедно и да излезем от тази ситуация“, каза Кейн.

Нападателят се разписа два пъти от началото на сезона и призна, че се надява да го направи утре срещу Интер. „Трябва да покажем на какво сме способни. Показахме през миналия сезон, че имаме един от най-добрите отбори и искаме да го докажем и през този. Никой не обича да губи, но сега ни предстои голям мач. Ако победим, ще покачим увереността си. А когато влезем в ритъм, нещата ще се наредят“, добави Кейн.