Един от лидерите на Тотнъм Юго Лорис похвали мениджъра на тима Маурисио Почетино и призна, че специалистът изцяло е променил облика на лондончани.

Младият наставник бе назначен на поста през 2014 година и в момента отборът се бори за титлата няколко кръга преди края на сезона и е на второто място в класирането.

"Честно казано имах известни съмнения преди две години и поставях бъдещето си в отбора под въпрос. Първата ми среща с Маурисио Почетино обаче повлия за моето бъдеще в клуба. Тя ми бе достатъчна, за да разбера, че съм на правилното място", коментира той пред Goal.com.

"Oпределено той спечели доверието ми от първата секунда, когато го срещнах. Наистина разбирам отлично това, което той иска, и съм напълно съгласен с неговите виждания за футбола".

"Ние имаме една и съща гледна точка за играта".

"Той промени всичко в Тотнъм, в положителен аспект. Както тренировките на отбора, така и манталитета. Освен това тимът има съвсем друга личност в момента. Определено подобрихме много представянето си като отбор. Имаме идентичност, което е много важно. Феновете ни пък са горди от начина по който се представяме, а това няма как да не ни радва".