Бившият нападател на Валенсия, Барселона и Атлетико Мадрид Давид Вия сподели, че е получавал най-добрите пасове от Сеск Фабрегас и Давид Силва.

"Играл съм с много страхотни футболисти и най-добрите подавачи от тях бяха Сеск Фабрегас и Давид Силва", заяви Вия пред радио "Онда".

"Нямах никакви съмнения, че Сеск и Диего Коста ще си паснат добре в Челси, защото и двамата имат великолепни качества. Говорих с тях по време на Мондиал 2014, когато стана ясно, че ще играят заедно."

"Диего Симеоне ме помоли да остана в Атлетико, но аз исках ново предизвикателство. Оцених желанието му да ме задържи, но за мен беше време да напусна Испания. О дете мечтаех за приключение далеч от родината."

"Говорих с Шави няколко пъти, защото той е мой приятел. Сега е по-стар и е натрупал повече опит. Той знаеше какво трябва да направи през лятото."

"Все още е в Барса и аз следя изявите му, той има няколко мача. Доволен съм, защото той е щастлив", добави Давид Вия, който е под наем в Мелбърн Сити от американския Ню Йорк Сити.