Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обяви, че най-тъмните времена в историята на клуба са вече в миналото, а вече се вижда не светлина, а направо слънце в края на тунела.

"Левски премина през възможно най-тъмните и тежки времена в историята си. От 2020 до 2021 година, когато бе изключително тежко. Слънце в дъното на тунела се вижда. Много по-спокойно можем да говорим за настоящето и бъдещето", каза Сираков в подкаста на клуба.

"Би трябвало да са доволни от всички отговори, които получиха от Левски на левскарите. В Левски няма скрито-покрито. Мога да говоря за времето, откакто станах мажоритарен собственик и могат да твърдя, че няма една стотинка, която да не е минала по банков път. Няма черни каси, няма скрити пари".

"След като получим от общината разрешение за строеж. Веднага след това ще свикаме пресконференция да кажем какво е направено досега. То е супер много и са похарчени доста пари. Много се спекулира по темата, но повечето неща не са истина", каза още Сираков.

Тоъй коментира последните два мача на “сините” - победите срещу ЦСКА 1948 и Славия. Той призна, че е останал много разочарован от играта на своя тим срещу “белите” в “Овча Купел”, но е радостен за победата. Сираков говори и за представянето до момента на Левски през сезона и какви амбиции има клуба.

“За мача със Славия давам оценка “6” за трите точки и оценка “2” за играта. Представянето на отбора беше обидно за всички тези фенове, които напълниха стадиона. Казах го още на полувремето на треньорите. Поведението и играта бяха обидни. Аз още откато съм бил футболист не си спомням толкова много хора наши фенове на стадиона в "Овча Купел". Ние трябва отговаряме с абсолютно себераздаване във всеки мач. Знам, че не можем да печелим всеки мач и ще имаме и загуби, но искам футболистите да направят каквото трябва, пък да става каквото ще.

Бях изключително доволен от мача с Бистрица. Там видях Левски какъвто аз искам да го виждам. Агресивен, отговорен, раздавайки се максимално и резултатът беше най-малкото, с което можем да се поздравим и от което да сме доволни.

Левски е в отлична позиция до момента. Казаха в началото на първенството каква е целта пред Левски - първо-трето място. Тук се разминаваме с Генчев, но няма как. Той е треньор. Всеки един треньор, ако няма шампионски амбиции, не е за Левски.Доволен съм от работата на целия треньорски щаб и от тренировъчния процес на почти всички играчи. Стискам им палци. Дано този мач със Славия е обеца на ухото. Чакат ни тепърва много тежки мачове”, заяви Сираков пред клубния подкаст.