Айнтрахт Франкфурт и Байерн Мюнхен си спретнаха уникална драма в Германия. Двата тима си набутаха общо 6 гола и завършиха наравно 3:3 в мач от 6 кръг на германската Бундеслига.

Ким Мин-Джае откри за баварците в 15-ата минута, но домакините бързо обърнаха резултата след два гола на Омар Мармоуш и Юго Екитике. Първото полувреме приключи при резултата 2:2, след като Дайо Упамекано изравни за гостите в 38-ата минута.

Байерн вкара трети гол след час чрез Майкъл Олисе, а крайният резултат оформи египтянинът Мармоуш в даденото от съдията продължение.

Това беше трети мач на Байерн без победа, след като те направиха 1:1 с шампиона Байер Леверкузен преди седмица и след това загубиха за първи път през сезона в средата на седмицата с 0:1 от Астън Вила в Шампионската лига.

Байерн се върна начело в класирането, изпреварвайки по голова разлика РБ Лайпциг, който спечели с 1:0 Хайденхайм по-рано в неделя. Айнтрахт Франкфурт, който щеше да излезе на върха за първи път от 25 години с евентуална победа, изостава с една точка на третото място.