Защитникът на националния тим на Италия Андреа Камбиазо заяви, че двубоят с Испания на Европейското първенство по футбол е бил много тежък.

"Беше много труден мач. Те са страхотен отбор и доказаха, че са по-силни. Жалко, но сега трябва да възстановим енергията си и да мислим за Хърватия. Трябва да останем спокойни. Всичко може да се промени за миг", каза Камбиазо след поражението с 0:1 от испанския държавен състав в Гелзенкирхен.

"Струваше ни се, че те се движат с по-високо темпо. Това беше решаващо в мача. Те играха по-умно и спечелиха мача. Но както казах, всичко може да се промени", добави италианският национал пред официалния сайт на Европейската федерация - УЕФА.

Полузащитникът на Италия Браян Кристанте коментира: "Те играха много по-добре от нас и заслужаваха победата. Държаха ни притиснати. Те доминираха, но Испания винаги е такава – смачкват те с дрибъла и притежанието. Можехме да се справим с някои контраатаки по-добре, за да създадем възможности, но не успяхме и резултатът ги възнагради."

Снимка: БГНЕС