Частният самолет на Неймар кацна аварийно вчера. Нападателят на Пари Сен Жермен е бил на борда на своя Cessna 680 Citation. Полетът е бил от Лас Вегас до Сао Пауло, обяви ESPN. Няма пострадали при инцидента.

Поради технически проблеми самолетът е извършил аварийно кацане на летището в Боа Виста в Бразилия.

Неймар отпътува от Лас Вегас в понеделник следобед и самолетът е направил няколко кацания първо във Форт Лодърдейл, Флорида, а след това и Барбадос, преди да се отправи към Бразилия.

Според официално изявление на агенцията на Неймар, техническият проблем бил в чистачката на предното стъкло на самолета. Като предпазна мярка пилотът е извършил аварийното кацане, допълва „Труд“.

Бразилският национал беше на почивка в САЩ заедно с приятелката си Бруно Бианкарди и сестра си Рафаела Сантос.

Неймар избра да прекара лятната си ваканция в САЩ. Една от целите на пътуването беше да участва в Света на покера (WSOP 2022), който се проведе в Лас Вегас.

Миналата седмица Ней се появи в Bally's в Лас Вегас, за да играе. Звездата, която е лицето на PokerStars, участва в Събитие #26: US0,000 Limit Hold'em Championship.

Той започна играта добре, натрупвайки стак, който достигна 90 000 точки. Добрата серия обаче не продължи и бразилецът трябваше да се сбогува с играта с оскъдното 60-о място и без да печели. Но това изглежда не тревожеше Неймар, който си прекара страхотно с групата си приятели и винаги беше преследван от фенове, които го молеха за селфита.

През нощта той не пропускаше нито едно от шоутата и партитата и не спираше да пее, танцува и свири с диджеите в Лас Вегас.