Американките буквално полудяха по Григор Димитров. На българина отдавна му се носи славата на един от най-големите плейбои в тениса и сега получи поредно признание за своя сексапил.

"Влюбени сме в теб, Любов! Този български жребец е стигал до 8-ото място в ранглистата на АТР през август 2014 година. Освен това той беше на челните страници на изданията с връзката си с Мария Шарапова", написа дори едно от изданията отвъд Океана.

Григор е преследван от влюбени фенки, където и да се появи в Ню Йорк, през изминалата седмица. Той е атакуван за множество снимки и автографи от засукани момичета след мачовете и тренировките му. Манията по него се засили още повече след маратонския му мач с Жереми Шарди, в който Димитров демонстрира и физическа издържливост.

Развитието на събитията в Ню Йорк никак не се нрави на половинката му Никол Шерцингер. Певицата няма как да контролира 25-годишния си приятел, тъй като е заета с журирането в X Factor в Англия.

Тя и Григор не са се виждали след отпадането му от "Уимбълдън" в края на юни. Димитров веднага замина за Америка, за да се подготви за сезона на твърда настилка. Никол пък е закотвена в Европа заради професионалните си ангажименти.

Тя успя единствено да отскочи за ден-два до Лос Анджелис за вечерята на ООН през август. Но дори и тогава не се видя с любимия си. Ето защо Шерцингер е сериозно притеснена от младите обожателки, които преследват Гришо край кортовете на US Open.

Димитров разкри в блиц интервю за Евроспорт какво се крие в телефона му. Хасковлията показа българския герб на панела му, но разкри номера си. Григор сподели, че най-известният човек в указателя му е Никол.