Снимки на Григор Димитров и Никол Шерцингер, от които разкрепостените хора са изпотяват, а консервативните се изчервяват, обикалят социалните мрежи от началото на седмицата. На тях бившата певица от "Пусикет долс" показва почти всичко, което Господ й е дал. То, безспорно, никак не е малко, но феновете на тениса от Аксаково до Акапулко се питат: какво, по дяволите, направи с Никол младият българин Григор Димитров?

Галерия

Две мнения по въпроса няма - на 37 г. мулатката притежава тяло, сексапил и излъчване, за което по-невинните почитателки на Гришо само могат да мечтаят. До 13 години по-младия Димитров британската супер звезда в никакъв случай не изглежда като "малко употребявана дъвка" и "стара чанта с нови дръжки". Каквото и да пишат хейтърите във форумите, Шерцингер си става отвсякъде. Напоследък обаче желанието й да го покаже на целия свят изглежда прекалено. 

Никол все повече започва да прилича на Николета 

Във всеки случай, като годеница на пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, Никол беше много по-дискретна, а еротизмът й не се измерваше в кубически метри. Размерът на сутиена й също не беше ХХL. 

Покрай връзката с Никол името на Григор Димитров все по-често се споменава в светските, вместо в спортните страници на вестниците. Българинът категорично е секс шпагата на световния тенис и дори да не се настани трайно в топ 10 на ранглистата, за него ще се говори.

Самият той няколко пъти след Нова година намира повод да каже, че си е върнал радостта от тениса и от живота. Според хора от близкото обкръжение на първата ни ракета във връзката с Мария Шарапова Григор се е чувствал като в златен кафез. Рускинята е успяла да наложи тотален контрол не само върху рекламните му договори, но и върху личния му живот, включително телефонните разговор. "Беше абсурдно! Дори най-близките му приятели трябваше да минат през четирима души - до един хора на Шарапова, за да стигнат до разговор с Гришо" , разказа пред "7 дни спорт" приятел на Димитров.

Ако се съди по снимките и хормоните, които двамата излъчват, душата на Григор е намерила покой, а Никол Шерцингер е открила тялото, от което има нужда.