Две от световните топ красавици поведоха истинска война заради най-добрия български тенисист Григор Димитров, съобщава "Всеки ден". Бившата му приятелка Мария Шарапова направо не е на себе си, откакто стана ясно, че той дели едно легло с певицата Никол Шерцингер. Баджаначките даже почнаха да си въртят мръсни номера.

Никол постоянно пуска снимки в социалните мрежи, с които дразни съперницата си. „Красива и благословена съм", „Главата ми е в облаците", написа тя под свои фотоси, с което демонстрира колко е влюбена в младото си гадже и как любовта им разцъфтява. Отговорът на Маша бе почти мигновен. Само минути по-късно на нейния профил също се появи снимка с текст: „Влюбена съм".

Шарапова обаче се обяснява в любов не на Гришо или друг мъж, а на... роклята, с която ще играе в първия турнир от Големия шлем за тази година - „Аустрелиън Оупън". Според нейните привърженици по този начин тя иронизира връзката на бившия й с 13 години по-възрастната от него американка.

Рускинята, която се раздели с Димитров през лятото след почти тригодишна връзка, не била на себе си заради интимните отношения между Гришо и Никол. Още повече че се говори, че тенисистът е забил певицата още докато е бил с нея. Шарапова се раздели с хасковлията заради многобройните му изневери и сега не можела да преживее, че една от бройките се е задържала по-дълго в леглото му.

Затова и тя си тръгна от турнира в Бризбейн само ден след като папарак улови влюбените да се целуват. След появата на снимката Шарапова обяви, че е контузена, и се отказа от участие в надпреварата. Травма обаче не е имало, сигурни са феновете й. Просто не е искала Гришо и Никол да й се мяркат пред очите и е предпочела да си стегне багажа. На Шерцингер пък изобщо не й дремело за баджаначката й и даже нарочно я дразнела с лигави снимки.

Последните публикации на бившата вокалистка на „Пусикет Долс" пък отново отприщиха простащината на куп българи, на които явно още не им е омръзнало да се излагат, пишейки нецензурни коментари. Един даже беше проявил завидно въображение и сравни красивата певица с Майкъл Джексън. „Приличаш на него, сигурно затова си си хванала младо гадже", заключи той.