Благой Георгиев вече е решил къде най-после ще надене брачния хомот и ще се ожени за годеницата си - руската танцьорка Есмер Омерова. Сватбата е през септември.

Доскоро футболистът се чудеше коя от трите дестинации да избере, но по последни информации е избрал тузарското вилно селище „Идън парк” в Слънчев бряг.

Комплексът разполага с 22 вили, всяка от които със собствен басейн. Малкото къщички обаче хвърлили в сериозни размисли бъдещия жених, тъй като трябвало да реши къде ще настани около 500-те си гости.

Накрая преценил, че повечето могат да получат стаи в близки хотели, докато най-знатните особи, сред които се очаква да бъде и президентът на Чечения Рамзан Кадиров, ще бъдат настанени във вили в селището.

Междувременно годеницата Есмер отпразнува 23-тия си рожден ден на 25 юни сама. Тя видимо тъгува за футболиста. Благо обаче не пропусна да отбележи този ден със снимка на двамата в Инстаграм, на която написа:

"Нека бог бъде с теб, защото ти си най-прекрасната, най-добрата, най-милата, най-най... Обичам те безумно и винаги ще те обичам. Ти си моят живот". Под словоизлиянието Омерова попита кога да го очаква да дойде за нея.

Оказа се, че на същия ден на 2 годинки стана и синът му Давид, който също получи пожелания от татко си.