Очарователната Клаудиа Романи жадува за кариера на футболен съдия в италианската Серия А, пише германският вестник "Билд".

32-годишната сексбомба направи успешна кариера, рекламирайки сексапилно бельо, но сега иска да направи впечатление на ново поприще, допълва изданието.

Намерението на модела бе считано в началото за евтина PR-акция, но тя набързо затвори устата на критиците, заявявайки желанието си да пробие като футболен арбитър на Ботуша.

"Да тичам заедно с всички тези футболисти и да ги ръководя... това е просто една неустоима идея", споделя красавицата, цитирана от най-тиражния европейски вестник.

Все още не е ясно дали от италианския футболен съюз ще откликнат на Клаудиа, въпреки привлекателната й външност. До този момент нито една жена не е ръководила срещи от Серия А.

За да увери, че е доста сериозна в намеренията си, Романи публикува на профила си в социалната мрежа Фейсбук снимки, за да покаже как си представя облеклото в бъдещета си професия...

Стотици тифози веднага подкрепиха фурията и предприеха инициатива с цел оказване на натиск към федерацията да приеме кандидат-съдийката в професионалния футбол.

Клаудиа не крие симпатиите си към Милан, затова не е ясно дали ще запази безпристрастност, ако все пак получи съдийски наряд...