Титла за Ландо Норис през този сезон във Формула 1 е възможна, но не и лесна, обяви бившият пилот, а сега анализатор на „Скай Спортс“ Мартин Брандъл. 

Британецът изостава на 52 точки от Макс Верстапен 6 кръга преди края, но предимството на Макларън изглежда сериозно, въпреки очакваните подобрения при Ред Бул още за Остин. 

„Макларън води с 41 точки при конструкторите, но освен помощ от съотборника си, Ландо трябва да се надява пилотите на Ферари и Мерцедес също да вземат точки от Макс. Титлата обаче изглежда постижима, особено след като късметът най-после се усмихва на Норис“ заяви Брандъл. 

„В Сингапур той не само успя да остане начело след първата обиколка, но и на два пъти се размина без последствия, след като докосна стените, така че определено имаше късмет“ отчете бившият пилот. 

В 3 от оставащите 6 уикенда, има и спринт, така че Ландо има достатъчно точки за печелене, но е наясно, че трябва да остане и концентриран и безгрешен, за да има шанс да детронира Верстапен и да го спре към 4-ата му поредна титла.