Ландо Норис  все още вярва, че е възможно да спечели титлата във Формула 1, въпреки изоставането си от 78 точки срещу Макс Верстапен. 

Тази неделя шампионата се подновява с Гран При на Нидерландия, което е първото от последните 10 състезания. 

Пилотът на Макларън определено можеше да е много по-близо до лидера, ако не бяха негови грешки и такива на отбора в последните няколко надпревари през пролетта и лятото. Разликата все пак при тимовете е само 42 точки, така че там титлата е доста по-вероятна. 

„Със сигурност при конструкторите можем да ги догоним. При пилотите е по-различно. Все  още имам шансове, но все пак трябва да наваксвам доста точки и то срещу Макс. Искам обаче да гледам оптимистично на нещата, така че имам шансове“ заяви Норис. 

„Предизвикателството не е лесно, но зная какво можем и какво мога аз, така че ми се иска да вярвам. Сега на Зандвоорт ще имаме и някои подобрения по колата, което не се е случвало от Маями. И другите са направили обаче това, но ние използвахме добре времето за анализ, което трябва да ни помогне“ добави пилотът на Макларън, който е наясно кое трябва да подобри при карането си. 

„Сезонът е добър, но изпуснах твърде много точки и не бях на нивото, на което трябва в определени състезания. Това трябва да е различно, ако искам да се боря с пилот като Макс. Със сигурност трябва да подобря стартовете си и представянето в първата обиколка. Имаше доста добри неща, които направихме, но често те оставаха в сянката на грешки и твърде голяма предпазливост“ каза още Ландо.