Ландо Норис е готов и ще продължи да преследва Макс Верстапен за титлата във Формула 1, въпреки изоставането си от 76 точки и пропуснатите възможности в последните състезания. 

Британецът можеше да спечели в Канада, Испания, Австрия и Великобритания и пасивът му да бъде доста по-малък, а в Унгария също остана втори след лош старт и противоречиви отборни заповеди след това. Въпреки това той не смята да се отказва, особено при силното представяне на Макларън. 

„Още в края на миналата година казах, че през този сезон ще спечелим състезания, а в началото на кампанията заявих, че на Ред Бул няма да е лесно и се оказах прав. Мисля, че като отбор свършихме  отлична работа, развивайки колата си. В Унгария обаче спечелихме едва за втори път, докато Ред Бул има доста повече победи“ заяви Норис. 

„Това, че сме доминирали обаче, не означава, че имаме най-бързата кола. Това бе така може би само два пъти през годината. Хората могат да имат свое мнение. Можехме ли да спечелим още състезания? Да. Бяхме ли най-бързи в тези моменти? Не мисля. И все пак виждайки къде сме стигнали, това ме прави оптимист за втората част на сезона“ добави той. 

„Знам, че разликата е голяма – 70-80 точки и много хора биха казали, че нямам шанс, но аз и целият отбор ще продължим борбата, особено след като виждаме, че Макс и Ред Бул не се представят чак  толкова добре, а и допускат  грешки. Важно е да използваме шансовете си. Доста неща могат да се случат в бъдеще, така че да, все още съм в играта. Готов съм, не се страхувам от предизвикателството и очаквам с нетърпение следващите битки“ каза още Ландо.