Ландо Норис обяви, че очаква с нетърпение новите битки с Макс Верстапен, с когото се удариха в Австрия миналата неделя. 

Нидерландецът бе обвинен от мнозина заради инцидента и наказан с 10 секунди, но имаше критики и към британския пилот на Макларън, който сега бе по-умерен в изказването си в навечерието на състезанието на „Силвърстоун”, където се очаква двамата отново да бъдат гума до гума. 

„Чувствам се добре и съм развълнуван за предстоящата Гран При на Великобритания. Отново се върнах към случилото се и го анализирах, като мога да кажа, че не бих променил нищо от своите действия. Борих се и в крайна сметка всички искаме това” заяви Норис. 

„Не искаме нещата да приключват по начина, по който стана сега, нито от гледна точка на Макс, нито от моя. Понякога обаче това се случва. И двамата искаме да печелим и ще се притискаме до края. Затова и съм развълнуван от предстоящите битки, които ни очакват” добави той. 

„Ясно е, че хората ще бъдат разделени в мненията си. Когато си в кокпита е наистина трудно и трябва да взимаш решения много бързо. И все пак това е положението. Водим битка и се наслаждаваме на нея. Ако не друго със сигурност е доста забавно” каза още Норис.