Само няколко дни, след като стана за трети път поред световен шампион във Формула 1, Макс Верстапен обяви, че не би имал нищо против да прекара цялата си кариера в Ред Бул. 

Нидерландецът тотално доминира през сезона, печелейки до момента 14 от 17 състезания и изглежда на път да счупи доста рекорди, след като вече е №5 по победи за всички времена. 

Той има договор с Биковете до 2028-а година и със сигурност докато продължава да има достатъчно бърза кола, с която да побеждава, няма и да си помисли да премине в друг тим. 

„Би било прекрасна история, като остана тук до края на кариерата си. Това наистина би било нещо невероятно. Много съм щастлив, защото тук се чувствам у дома  си, тъй като съм заобиколен от невероятни хора. Така или иначе имам договор за още няколко години, така че сега просто се наслаждавам на момента“ заяви Макс, който не би се радвал, ако е предизвикан по-сериозно. 

„Ще е хубаво да се боря срещу различни отбори. Това би ми донесло още по-голяма мотивация, тъй като така или иначе искам да се предизвиквам във всеки един старт. Опитвам се да преосмислям нещата, които бих направил по-добре и да се подобря още. Титлите не са най-важното, а и във Формула 1 имаш и лоши моменти. Аз ще продължа да се състезавам, докато съм отдаден и мотивиран на 100%. Страстта е ключова за успеха, защото всеки път, когато изляза на пистата, просто искам са печеля“ добави той.