Снощи се изиграха първата порция от двубоите от втория кръг на Шампионската футболна лига. В тях се стигна до някои изненадващи резултати.

В Първа група Байерн успя да обърне ФК Копенхаген в Дания и води с пълен актив от шест точки, докато Манчестър Юнайтед все още няма спечелена точка. Следващия кръг "червените дяволи" ще имат по-голям шанс, тъй като са домакините на датския тим.

Галатасарай спечели с 3:2 срещу Манчестър Юнайтед в драматичен двубой на "Олд Трафорд". Ланс пък нанесе първата загуба на Арсенал от началото на сезона, след като го победи с 2:1 във Франция.

В рания двубой от трета група Брага обърна Унион (Берлин) от 0:2 до 3:2 като гост с победно попадение във финалните секунди. В един от най-интересните сблъсъци от късната порция Реал Мадрид спечели с 3:2 гостуването си на Наполи. Двубоят мина през доста обрати и бе решен от страхотен удар на Федерико Валверде в 78-ата минута. Стигна се до рикошет и попадението бе записано като автогол на вратаря Алекс Мерет.

В четвърта група Интер стигна до важен успех с 1:0 в домакинството си на Бенфика. Единственото попадение в мача реализира Маркъс Тюрам. В другата среща от Реал Сосиедад срази Ред Бул (Залцбург) с 2:0 в Австрия.

Всички резултати:

Първа група

Копенхаген - Байерн Мюнхен - 1:2

Манчестър Юнайтед - Галатасарай - 2:3

Втора група

Ланс - Арсенал - 2:1

ПСВ Айндховен - Севиля - 2:2

Трета група

Унион Берлин - Брага - 2:3

Наполи - Реал Мадрид - 2:3

Четвърта

Залцбург - Реал Сосиедад - 0:2

Интер - Бенфика -1:0