Легендата на Литекс Витомир Вутов се надява да не е имало политически натиск при решението за изваждането на отбора от "А" група.

Главният мениджър на "оранжевите" Стойчо Стоилов вече заподозря, че зад изхвърлянето на ловчанлии стои тайнственият собственик на Левски.

"Не искам да е вярно това, което се говори за политически натиск. Ако е така, нека си знаят тези, които го правят и искат да унищожат една добре работеща машина като Литекс, че един ден това ще се върне към тях като бумеранг", заяви Вутов в интервю специално за Gol.bg.

"Клубът дава толкова национални състезатели и заради това наказанието можеше да е по-меко. Може и страхът от санкции от УЕФА да е бил водещ в решението", добави бившият вратар.

Какво още каза Витомир Вутов за изваждането на Литекс от "А" група, за евентуалното сливане с ЦСКА, за скандалите и побоищата и нахлуванията в съдийските стаи по време на дербита с Левски през годините и за младежкия национален отбор, прочетете в цялото интервю, което ще излезе по-късно днес.

Веселин Коларов, Gol.bg