Треньорът на Рома Лучано Спалети заяви, че повече няма да говори за случилото се между него и Франческо Тоти. Според медиите в Италия след равенството с Аталанта между двамата е имало спречкване, като се говори дори за физически контакт. “В съблекалнята се случват много неща, но това не беше едно от тях”, каза Спалети и добави, че повече не иска да се връща на инцидента. 

Специалистът говори преди домакинството на Торино утре. “Готвим се за Торино и няма да говорим повече за Тоти. Нуждаем се от голове, защото ако не бележим, няма как да победим. Видяхте какво стана в мача с Болоня. 

Срещу Аталанта се получи различен двубой, защото заложихме много на физическите сблъсъци. Обърнахме специално внимание на статичните положение, защото ги познавахме много добре. Имахме трудности в това да намерим баланса си. Торино е много компактен отбор и трябва да си подаваме хубаво топката. Да преминаваме бързо в атака. Нападателите ни трябва да мислят. 

Треньорът им е истински специалист и е изключителен човек. Той разбира много добре футбола, работлив е и неговите отбори винаги са специални. Можем да победим в този мач, но трябва да бъдем много добри”, каза още Спалети.