Голмайсторът на Манчестър Сити Серхио Агуеро се врече във вярност на клуба като обяви, че няма намерение да напуска и ще остане в тима, докато той триумфира в Шампионската лига. 

Гражданите отново не се справят добре през настоящия сезон в надпреварата и имат само 2 точки след 4 мача, като шансовете им да продължат напред не са никак добри. Тези проблеми доведоха до слухове, че някои от звездите могат да поискат да напуснат, но Кун не е сред тях. 

«Не само, че ще изпълня договора си, от който имам още 4 години, но ще остана в отбора и след това, докато спечелим Шампионската лига» категоричен бе той в своята автобиография, след като стана поредният футболист издал книга за живота си със заглавие – «Роден за възход – моята история». 

«Много е лесно да се посочи мениджъра като главен виновник, но според мен в подобни ситуации всички носят отговорност, просто защото не играем добре. Целият колектив трябва да направи така, че да преодолеем трудностите» добавя футболистът. 

«Вече съм от доста години във футбола и зная, че подобни неща се случват. Възможно е да попаднеш в лоша поредица от лоши резултати и само с общи усилия те могат да бъдат преодоляни и отново да започнеш да побеждаваш» казва още Агуеро, чийто тим ще бъде елиминиран ако не успее да бие Байерн, а в другия мач от групата има победител измежду ЦСКА Москва и Рома.