Офанзивният полузащитник на Байерн Мюнхен Томас Мюлер допусна комична грешка и след победата с 3:2 над Барселона снощи изрази съжалението си от "загубата с 2:3".

Още по темата

 

Световният шампион направи продължителен анализ на най-интересните ситуации в студиото на ZDF в присъствието на бившия вратар на Байерн Оливер Кан.

"Преди всичко искам да благодаря на феновете за подкрепата, която много рядко може да се види. Жалко е, че загубихме с 2:3", започна Мюлер, който беше поправен от водещия, че все пак мачът е спечелен.

"Да, спечелихме с 3:2, но отпадаме. Кога надеждите ни за класиране приключиха? Не знам, когато ни вкараха втория гол за нас вече стана много трудно. Ако не бяхме допуснали втори гол нищо не се знаеше, виждате на какво сме способни с подкрепата на публиката."

"Видя се, че можем да се надиграваме с Барселона. Дори след загубата с 0:3 в първия мач днес можехме да направим нещо повече от тази почетна загуба. Не вкарахме доста добри положения."

"Свалям шапка на нашите фенове, направо ми настръхва кожата, а това не ми се случва често. Какво ни каза Пеп Гуардиола след мача? Благодари ни, гордее с нас. Не, не ни е съобщил, че напуска и че ще ходи в Манчестър Сити."

Тук се включи и Кан, според когото спечелването на титлата в Германия толкова рано е изиграло лоша шета на мюнхенци в Шампионската лига както през миналия, така и през този сезон.

"Нямам нищо против да печелим титлата в Германия по-късно, но ние излизаме да вземем всеки мач. Честно казано, предпочитам и догодина да стана шампион на Германия колкото се може по-рано", допълни Мюлер.