Селекционерът на Италия Антонио Конте даде да се разбере, че няма проблеми с Ювентус. 

Първите искри между специалиста и бившия му клуб бяха свързани със състоянието на Джорджо Киелини, който се контузи по време на тренировка за представителния тим на Италия и торинци го привикаха обратно в тима си. Това обаче не се понрави на младия треньор, който държеше защитникът да остане в лагера.

"Ситуацията с Киелини ще ни помогне да се справяме по-добре с бъдещи такива ситуациии. Аз обаче съм тук, за да обединявам, а не да разделям. Това бе просто един инцидент, в който имаше недорзумение, но вече всичко се уточни, тъй като Джорджо е контузен и няма как да играе", заяви Конте на пресконференцията преди днешната европейска квалификация срещу Норвегия в Осло, като отсече, че няма проблем в работата си на национален селекционер с Ювентус.

Конте даде също да се разбере, че отборът му е респектиран от домакина Норвегия.

"Има много емоции в мен, те включват радост и щастие, тъй като все пак това е първата ни среща от квалификациите и искам да се представим силно. Аз също очаквам добро представяне от наша страна".

"Норвегия е труден противник, компактни са като отбор и са много внимателни в защита. Те са отбор на който трябва да обърнем повече внимание, трябва да имаме и респект към тях. Не очакваме изобщо да ни бъде лесно. Трябва да бъдем внимателни. Аз лично съм доволен от работата на футболистите и от подготовката, която проведохме през последните дни", отсече още той.