Душан Влахович сложи край на сушата и вкара първите си голове за Ювентус от месец насам. Сърбинът наниза две попадения при победата с 3:0 над Дженоа в мач от 6-и кръг на Серия А. Бианконерите излязоха първи в таблицата с 12 точки. Влахович откри от дузпа в началото на второто полувреме, а след това се разписа и при пас на Коопмайнерс. След вторият гол нападателя направи знак с ръка имитирайки говорене.

 "Най-важното е, че победихме и сега се надяваме да продължим така", заяви Влахович пред DAZN след победата с 3:0. "Не е проблем, хората говорят, научих, че си най-добрият, когато вкараш гол, и пълен провал, когато не вкараш. Аз говоря на тереная си на терена", сви рамене нападателят.

"Случва се така, че в някои мачове получаваш повече шансове, отколкото в други, наясно съм, че хората очакват много от мен и не бягам от това. Давам 200 процента от себе си и искам да не съжалявам за нищо, независимо дали ще мине добре или зле. Няма значение дали ще вкарам гол или не, важното е отборът да победи."

24-годишният футболист увеличи броя на головете си до четири в шест мача в Серия А. Така че поставил ли си е Влахович цел колко гола иска да постигне този сезон за Ювентус? "Не си поставям граници, приемам всеки мач поотделно и още веднъж повтарям, че важното е отборът да побеждава".