Един от лидерите на ЦСКА - Иван Стоянов, най-вероятно ще пропусне гостуването на Черно море от 14-ия кръг в А група.

Племенникът на Йордан Лечков получи контузия, заради която бе сменен във вчерашния мач срещу Свиленград. Футболистът игра едва 25 минути и бе заменен принудително от Спас Делев.

Стоянов е с болки в предния бедрен мускул, което почти сигурно няма да му позволи да пътува до Варна. Тази сутрин голаджията мина на преглед, като резултатите от него ще станат ясни по-късно през деня.

Любослав Пенев ще трябва да избира на кой футболист да разчита на позицията на Иван Стоянов и да се надява той да се оправи поне за мача с Фулъм от Лига Европа на 3 декември.

В същото време се разбра, че агитка на Локомотив Пловдив ще присъства на „Крейвън Кодиж” на двубоя от Лига Европа между Фулъм и ЦСКА.

23-ма запалянковци на „черно-белите” от лондонския фенклуб London Crew ще опънат знамената на пловдивчани насред публиката на Фулъм. Освен тях в групата ще бъде и част от агитката на Уест Хем.

„Ние ще си викаме за Локомотив. Нито за Фулъм, нито за ЦСКА. Когато ние играехме с Болтън, нито едно момче фен на Левски или ЦСКА не дойде с нас от Лондон до Манчестър да подкрепи Локомотив. Сега ние ще бъдем на стадиона, но ще си пеем песни за Локомотив Пловдив”, коментира Йордан Дулов от фенклуба на „черно-белите” на Острова.