Полузащитникът на Барселона Арда Туран отрече слуховете, че изпитва силни чувства към вечния враг на каталунците Реал Мадрид.

Всичко започна от момента, в който в социалните мрежи се разпространи скрийншот, на който Туран е харесал от официалния си акаунт в Туитър снимка на новите фланелки на Реал с 11-ата купа на Европа. 

Преди това турският национал си навлече гнева на феновете на Барса, когато отказа да спре с колата си и да им даде автографи. Няколко от тях ритаха колата и го наричаха "кучи син". За капак медиите в Испания го спрягат за трансфер.

Така действието на Туран в Туитър намери своята логика, но той отрече и заяви, че всъщност профилът му е бил хакнат. Дали наистина е така, или турчинът се опитва да тушира гнева на феновете на Барса към него?..

 

Arda Turan demostrando los colores de su equipo preferido. Esta ha sido la mejor jugada del turco en el Barcelona. pic.twitter.com/AhLIwohLWP

— Espíritu Blanco (@M4NURMCF) 11 август 2016 г.

 

 

Two days ago my account was hacked for a brief period. During that period 1 RT was made and 2 photos were "liked" without my knowledge.

— Arda Turan (@ArdaTuran) 12 август 2016 г.