Бившата сръбска звезда на Реал Мадрид Педраг Миятович даде мнението си за изненадващата загуба на отбора при гостуването си на Лил в Шампионската лига (0:1). Сърбинът, с чийто гол Реал спечели Шампионската лига през 1998 след успех над Ювентус с 1:0, смята, че слабото звено на отбора е халфовата линия.

"Откровено казано, не ме убеди средната линия. Това беше проблемът в този мач, защото имаше много физика и твърде малко креативност", каза Миятович пред "Кадена Сер".

"Много се говори за малкия принос на Винисиус, но неговата форма зависи твърде много от топките, които достигат до него от халфовете, а сега отборът загуби средата на терена. Липсваха ми Модрич, Кроос или подобен играч. Вярвам, че Чуамени, Камавинга и Валверде са много силни физически, твърди, но и неадекватни за този стил на игра на Реал", каза още сърбинът.

"Титулярното място на Ендрик беше нещо очаквано, Мбапе имаше проблеми и беше нужно да се види дали това момче може да се справи, когато започне мача от самото начало. Мисля, че още не е готов да играе като титуляр. Тази година ще е по-полезен, като влиза от пейката, когато съперникът вече е свалил нивото си", смята Миятович.

"Отборът не стои зле в защитен план, Лил също не направи страхотен мач, но Реал Мадрид трябва да подобри много неща", бе диагнозата на Предраг Миятович.