Допуснахме два много леки гола. Това обяви Ерик тен Хаг след равенствата 2:2 на Манчестър Юнайтед срещу Тотнъм. 

Червените дяволи на два пъти повеждаха на „Олд Трафорд”, но първо получиха попадение след корнер, а след това и при контра преди да е изминала и минута от началото на второто полувреме, за да не могат отново да спечелят. 

„Мисля, че вкарахме два страхотни гола, но получихме и два много леки. При второто попадение трябваше да пазим по-добре диагоналния пас, което не бе добре, но все пак имахме добри периоди в мача и други ситуации, така че сме донякъде разочаровани” заяви наставникът, който искаше и дузпа за нарушение на Удоджи срещу Гарначо. 

„Какво можеш да направиш? Вече обаче съм свикнал, защото през сезона непрекъснато се случва така. Мактомини пропусна ситуация с глава в самия край, от която обикновено ще вкара 10 от 10. Все пак се надявам, че Хьойлунд и Рашфорд ще продължат да бележат, защото вече свикнаха един с друг. В нападение се нуждаем от бързи решения и правилна интуиция” добави той. 

„Нормално е, когато не постигаш резултати и не бележиш това да влияе на увереността ти. Това важи за всички отбори. В подобна ситуация това се предава на целия отбор и прави всеки донякъде несигурен, започвайки от нападателите, когато те не вкарват” изтъкна още Тен Хаг.