Тотнъм - Манчестър Юнайтед, среща от 33-тия кръг на английската Висша лига, стадион "Уайт Харт Лейн", 18:00 часа българско време.

Вероятни състави: 

Тотнъм: Лорис, Роуз, Вимер, Алдервейрелд, Уокър, Дембеле, Дайър, Ериксен, Ламела, Али, Кейн

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Фосу-Менса, Смолинг, Блинд, Дармиан, Шнайдерлин, Карик, Мата, Лингард, Марсиал, Рашфорд

Прогнозата на Gol.bg

Тотнъм и Манчестър Юнайтед се изправят един срещу друг в дербито на 33-тия кръг на английската Висша лига. Двубоят е от огромно значение и за двата тима. Тотнъм се намира на 2-ро място и изостава на седем точки от Лестър, а Юнайтед е пети и е на 4 пункта зад Манчестър Сити, който вчера си свърши работата и победи Уест Бромич.

Маурисио Почетино няма особени проблеми с контузени играчи и "шпорите" ще излязат с обичайния си състав. Хари Кейн ще бъде на върха на атаката, а Деле Али ще действа зад него. Ериксен и Ламела ще бъдат по крилата, а в центъра на защитата ще оперират Вимер и Алдервейрелд. Единствените които няма да вземат участие в мача за Тотнъм са контузените Набил Бенталеб и Ян Вертонген.

В лазарета на Манчестър Юнайтед все още има доста контузени играчи. Двубоят за "червените дяволи" ще пропуснат Бастиан Швайнщайгер, Люк Шоу, Уил Кийн, Уейн Руни и Фил Джоунс, а Дейли Блинд има лека травма, но най-вероятно ще бъде готов за игра.

В атака Ван Гаал отново ще заложи на младока Рашфорд, а Марсиал и Лингард ще работят по двата фланга. В предишния мач срещу Евертън много силно включване направи Тимоти Фосу-Менса и най-вероятно мениджърът на Юнайтед ще заложи на него на левия бек, а Маркос Рохо ще остане резерва.

Двубоят е възлов и за двата отбора. Нашата прогноза е, че мачът ще бъде доста затворен и тактическото надлъгване ще вземе връх в срещата. Двата тима са много стабилни в защита и голове на "Уайт Харт Лейн" ще падат доста трудно, ако въобще има такива.

Резултат: Тотнъм - Манчестър Юнайтед 0:0