Капитанът на Челси Джон Тери казва, че в съблекалнята на тима ври и кипи, след като клубът привлече Фернандо Торес и Давид Луиш.

Челси не е харчил толкова много пари за трансфери от лятото на 2006г. Според Тери новите покупки ще вдигнат самочувствието на отбора.

"Да привлечем Торес и Луиш е страхотно за клуба", каза Тери пред "Лондон Ивнинг Стандарт".

"Дадохме да се разбере, че още сме силни на пазара и че можем да се борим с Манчестър Сити."

"В съблекалнята ври и кипи. Чудесно е, че отново сме силни на пазара и взехме двама първокласни футболисти", казва Тери.

"Всеки говореше, че в отбора сме стари, а сега купихме двама млади играчи, които се надявам, че ще останат в тима още дълго време. Те могат да вдигнат нивото на отбора."

"Никой не се безпокои, всички сме оптимисти. Усещаме свеж полъх в отбора. Духът ни вече е висок."

"От клубна гледна точка, когато четем изявления от типа, че Болтън не се страхува от нас, си казваме - добре, не се страхувайте, рискът е ваш."

"Всеки при нас се бори за мястото си. Това дава опции на треньора ни, който разполага с качествени играчи."

"Всеки един от нас се надява да тренира и да играе с тези чудесни момчета, всеки иска да остане в клуба."

Тери се изказва доста ласкаво за своя нов съотборник Фернандо Торес, който има седем гола в седем мача срещу Челси с екипа на Ливърпул, превръщайки се в една от "черните котки" за лондончани.

"Радвам се, че Фернандо е при нас. С него имахме страхотни битки. Бях много впечатлен, когато той направи дебюта си срещу нас и дори вкара."

"Той е един от най-добрите. Неговата скорост е плашеща, неговата игра с глава е удивителна за височината му, а завършващият му удар е от най-висока класа. Няколко пъти съм го изпитвал на гърба си."

"Просто съм доволен, че го взехме. Защото имаше слухове, че и други отбори го искат."