Маурисио Почетино за пореден път засипа с похвали Хари Кейн, след като звездата донесе победата на Тотнъм над Арсенал в дербито с 1:0. 

Кейн вкара с глава в началото на второто полувреме и вече има 32 гола за сезона във всички турнири. Неговият тим като цяло игра много силно и заслужаваше да спечели, а след сблъсъка Почетино отправи послание към тези, които искат Кейн. 

„Той е нашето настояще и бъдеще. Невероятно е това, което е постигнал вече и аз съм невероятно щастлив, че той е част от нашия отбор“ радваше се треньорът, чийто тим остава в битката за топ 4, докато шансовете на Арсенал сериозно намаляха. 

„Такива победи са важни за самочувствието и увереността. Във футбола вярата е от огромно значение. Постигнахме сухи мрежи срещу Юнайтед и Арсенал, а срещу Ливърпул заслужавахме повече от равенство, но тези резултати не са случайни. Отборът се представя фантастично и аз съм много радостен, тъй като това е важен период, а с тези три точки ние зарадвахме феновете си и оставаме в борбата за Шампионската лига“ добави той.