Мегазвездата на Рома Франческо Тоти избухна с два гола срещу Торино в края на мача и изкова победата на "вълците" с 3:2.

Като цяло срещата на "Олимпико" предложи луд футбол, с множество голови положения, пет попадения, няколко пълни обрати и в крайна сметка един велик Тоти и победа за Рома.

С този успех "вълците" дръпнаха с цели седем точки пред Интер и заветното трето място, което дава право за участие в Шампионската лига. До края на първенството в Италия остават четири кръга.

Трябва да се отбележи, че Тоти вкара само 22 секунди, след като се появи в игра в края на мача.

Освен това ветеранът за първи път от октомври 2014 година вкарва гол в два поредни мача. Преди броени дни той спаси Рома от поражение срещу Аталанта в Бергамо.

Тогава Тоти отново бе резерва и малко след появата си в игра вкара гол за 3:3, какъвто бе и крайният резултат в срещата.

Гръцкият защитник Костас Манолас отбеляза другия гол за Рома тази вечер - в 66-ата минута. Преди това именно Манолас бе виновен за дузпата, с която Андреа Белоти откри резултата в полза на гостите в 35-ата минута.

В 80-ата минута Хосеф Мартинес направи резултата 1:2 и играчите на Торино изглеждаха много близо до победата, но в крайна сметка си тръгват от Вечния град без нито една точка.