Капитанът на Реал Серхио Рамос заяви, че той и неговите съотборници няма да допуснат отпускане в утрешния полуфинален мач-реванш на Шампионската лига с Байерн Мюнхен, въпреки комфортния аванс от 2:1 след първия мач.

"Ние постигнахме добър резултат там, но трябва да мислим все едно е 0:0. Искаме да защитим титлата си, но първо трябва да победим германците", коментира Рамос.

"Ние правим невъзможните неща да изглеждат лесни. За последните четири години ние спечелихме три пъти титлата в Шампионската лига. За толкова кратък период е предизвикателство за отбора да продължи да подобрява рекордите."

Рамос потвърди, че играчите на Реал Мадрид няма да правят шампионски шпалир на Барселона следващия уикенд в дербито между двата отбора, тъй като това са инструкциите на Зинедин Зидан.

Решението е лично на Зидан и е отговор на постъпката на каталунците преди Коледа, когато тимът отказа да отдаде почести на Реал за титлата на тима от световното клубно първенство.

"Това, което казва Зидан е като евангелието за нас. Барса имат титлата, която те искаха, но ние няма да правим шпалир", добави Рамос.