В Реал Мадрид изобщо не се успокояват от аванса от 3:1 след първия мач с ПСЖ и очакват труден реванш в Париж, който може да продължи и след 90 минути. 

„Тук сме, за да изиграем един страхотен мач и сме готови. Концентрирани сме и това, че имаме предимство в резултата не означава нищо. Трябва да очакваме неочакваното и да изиграем отличен двубой за 90 минути или повече“ заяви Зидан на пресконференцията, с което намекна и че допуска продължения. 

„Свикнали сме с напрежението и завръщането във Франция със сигурност ще направи мача специален за мен. Тук сме обаче, за да изиграем футболен двубой. Атмосферата ще бъде страхотна, но това е винаги когато един отбор има за съперник Реал Мадрид“ добави той и изтъкна, че не очаква съдията да има решаваща роля. 

„На терена ще бъдат 11 срещу 11 и един рефер, който ще си свърши работата. Що се отнася до титулярите в моя отбор, както обикновено ще го направя утре сутринта“ каза още Зидан, без да разкрие акценти от своята единайсеторка. 

Феновете на Реал искат Иско и Асенсио да започнат сред титулярите, но утре вечер ще стане ясно дали Зидан ще се съобрази с тях.